Klinika qe ofron sherbime te kirurgjise estetike, Oto-rino-laringologjise, Mbjellje e flokeve dhe trajtime estetik jo kirurgjikale Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 05/10/2022 20:26 Post ID: 1396


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Rruga Dritan Hoxha/Parku Ish Fusha Aviacionit
Adresa Rruga Dritan Hoxha, Tirana, Albania - Harta
Lexime 1403

👉Klinika DaVINCI ofron:

🔸 Sherbime te kirurgjise estetike

🔸 Oto-rino-laringologjisë

🔸 Mbjelljen e flokëve

🔸 Si edhe trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin. 

 

 🔹Shërbimet qe do të gjeni pranë nesh:

➡️ Operacione Estetike

➡️ Otorinolaringologjia, 

➡️ Mbjellja e Flokëve

➡️ Dermatologjia

➡️ Trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin.

 

✅ Mjekët kirurgë të Klinikës DaVINCI janë specializuar në universitetet lider të Kirurgjisë Estetike në Amerikën Latine, SHBA dhe Europë. Kirurgët tanë kanë operuar me sukses qindra pacientë shqiptarë dhe përvoja e profesionalizmi i tyre është tashmë i afirmuar edhe në Shqipëri e Kosovë. Kjo skuadër profesionistësh është pjesë e ekipit kirurgjikal të Klinikës DaVINCI që synon të ofrojë standardet perëndimore të kirurgjisë estetike me çmime të përgjysmuara krahasuar me ato të klinikave më të njohura europiane, por duke ruajtur të njëjtin standard cilësie. 

 

 👉Ofrojmë PROFESIONALIZËM, GARANCI, PRIVATËSI! 

 

 📍Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pranë pallatit të sportit Asllan Rusi, Hyrja 1, Kati 3, Tiranë

📞 Per rezervime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit.