Qendra mjekesre ofron kryerjen e te gjithe games se analizave dhe ekzaminimeve me certifikim ISO te rezultateve Korce

Health and Beauty Services 31/01/2023 19:47 Post ID: 10195


Payment By Agreement
City - Zone Korce - Qender
Address Korce, Albania - Maps
Reads 2150

📣Klinika Hipokratio

👉Qendra Mjekesore Hipokratio funksionon ne Korce prej me shume se 10 vitesh.

Qendra ofron: 

-Shpejtesi dhe saktesi e gjithe games se analizave, per te gjitha specialitetet dhe grupmoshat.

-Certifikim ISO i rezultateve dhe kontroll i vazhdueshem sasior dhe cilesor sipas “PASTER”

-Bashkepunim me laboratoret: “EUROGENETIC”, “ASKLIPIOS”,”KITARO” ne Selanik dhe Athine per ekzaminime nukleare si Test DNA, Test PCR, Test atesie. Disponon laborator anatomo-morfologjik per ekzaminime si: Test PAP, biopsi te te gjitha llojeve. Etj.


Adresa: Rr: Don Gjon Buzuku L.5, Korça, Albania

📲 Per cdo informacion ose per rezervime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!