Ofroj menaxhim dhe reklamim biznesesh Tirane

Sherbime Profesionale 15/09/2023 01:38 Post ID: 9421


Pagesa

30,000 Leke

Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Vasil Shanto, Tirana, Albania - Harta
Lexime 303

πŸ“²Ofroj menaxhim dhe reklamim biznesesh si :

πŸ“·  sete fotografike,

πŸ”Ή  video profesionale,

βœ” mundesoj modelet apo model per te suportuar faqen.

πŸ“Œ Gjithashtu pranoj bashkpunim per mirmbajtje rrjetesh sociale dhe pse jo shitjeve.

πŸ“  Adresa:Rruga Vasil Shanto ,Tirane 

πŸ“žPer me shume informacione kontaktoni ne numrin e telefonit