Studio Ligjore ofron sherbime Ligjore per ceshtje Kriminslistike, Pronesie, Administrative dhe Familjare Fier

Sherbime Juridike 05/01/2023 13:23 Post ID: 96204


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2020
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 90.00%
Ceshtje Familjare te fituara 85%
Qyteti - Zona Fier - Qender
Adresa Rruga Todi Shkurta, Fier, Albania - Harta
Lexime 40

⚖️ Studio Ligjore “Cakrani”, si institucion i mbrojtjes i interesave të qytetarëve të Republikës së Shqipërisë dhe më gjerë nëpërmjet ligjit, me shtrirje institucionale në pothuaj gjithë Jugun.

Mbrojtje ligjore në hapësirat mbarëkombëtare dhe ndërkombëtare, bën të mundur një shërbim të lartë profesionale ligjor avokatie, konsulence ligjore, ndërmjetësime në marrëdhëniet civile ndërmjet qytetarëve dhe institucioneve private dhe shtetërore, fushat penale, administrative etj.


Studio Ligjore ofron sherbime ligjore per:

💠 Ceshtje Kriminalistike

💠 Ceshtje Pronesie

💠 Ceshjte Administrative

💠 Ceshtje Familjare


📍 Adresa: Prane Gjykates se Shkalles se Pare, Fier

📲 Per me shume na kontaktoni ne numrin tone te telefoni ose ne adresen e e-mail!

[email protected]