Studio Ligjore , ofron Perfaqesim ne gjykate, Konsulence ligjore falas, Fshirje dhe Verifikim Espulsi etj. Tirane

Sherbime Juridike 07/03/2023 11:19 Post ID: 95831


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 1993
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 95%
Ceshtje Administrative te fituara 90.00%
Ceshtje Familjare te fituara 85%
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Rruga Astrit Sulejman Balluku, Tirana, Albania - Harta
Lexime 120

⚖️ STUDIO LIGJORE ' ALLAJBEJ '

➡️  Ne jemi zgjidhja e problemeve tuaja! Ofrojme perfaqesim ne gjykate per cdo ceshtje, konsulence ligjore falas, aplikime ne institucionet publike, FSHIRJE DHE VERIFIKIM ESPULSI nga Zona Shengen. etj!


Studio jone ofron sherbime lidhur me: 

💠Fshirje dhe Verifikim Espulsi nga zona Schengen

💠Perfaqesim ne ceshtjet penale nga momenti i ndalimit deri ne perfundim te ceshtjes 

💠 Zgjidhet e marteses dhe kujdestarise se femijeve si dhe legjislacionit te biresimit 

💠 Konfliket e trashegimise dhe pjestimit te pasurive

💠 Konflikteve qe rrjedhin nga marredheniet e punes

💠 Konfliktet qe lindin si pasoje e veprimeve te administrates publike

💠 Shpronesimet 

💠 Lidhur me kthimin dhe kompesimin e pronave te ish-pronareve

💠 Perfaqesim prane ALUIZNI per legalizimin e pronave

💠 Konfliktet tregtare

💠 Konfliktet qe lidhen me shperblimin e demit

💠Perfaqesim lidhur me perfitimin e shperblimit nga siguracioni mbi aksidentet

💠 Kundershtimin e veprimeve permbarimore dhe titujve ekzekutive. 

💠 Rekuperimin e Borxheve

💠 Perfaqesim lidhur me negociatat e kontratave dhe perpilimin e tyre. 

💠 Sherbime qe lidhet me Zyren e Regjistrimit te Pasurive te Paluajteshme


📍  Adresa: Rruga Astrit Balluku, Tirane

📲📩 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose ne adresen e e-mail!

E-mail:  allajbej@hotmail.com