Studio Ligjore ofron perfaqesim ne ceshtjet Penale, Civile, Tregtare, Administrative, Familjare, Verifikim/ Heqje ekspulsi etj. Tirane

Sherbime Juridike 29/12/2022 16:11 Post ID: 95809


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2018
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 95%
Ceshtje Administrative te fituara 85.00%
Ceshtje Familjare te fituara 90%
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan/Babrru
Adresa Rruga Kastriotet, Tirana, Albania - Harta
Lexime 32

⚖️ Studio Ligjore

➡️ Avokate Mirlanda Arapaj ofron perfaqesim ne ceshtjet : Penale, Civile, Tregtare, Administrative, Familjare, verifikim dhe heqje ekspulsi etj.
Per bizneset dhe shoqerite tregtare ofrojme konsulence juridike, perpilim kontratash te ndryshme, perfaqesim ne gjykate si dhe ne cdo institucion tjeter shteteror.
Të gjithë ata persona që janë të depertuar ose rezultojnë në system me Espuls duhet të bëjnë fshirjen e të dhënave personale (espulsin/deportit) nga sistemet perkatëse.

KONSULENCA JURIDIKE ESHTE FALAS 
 
✅ Ofrohet sherbimi jone ne : 
 
1- Ne ceshtjet penale nga momenti  ndalimit ne polici, ne fazen e hetimeve ne prokurori dhe perfaqesimi ne gjykate.
2- Ne ceshtjet civile qe kane te bejne me konfliktet per pronat.
3- Ne konfliktet e pjestimit te pasurise dhe trashegimise.
4- Ne rastet e aksidenteve me pasoje, perfitimin e shperblimit te demit, nga kompania e siguracionit.
5- Ne ceshtjet familjare, Zgjidhje martese, kujdestaria e femijeve te mitur, autorizim per kalim kufiri jashte shtetit etj.
6- Konfliktet qe rrjedhin nga marredhenia e punes. (Zgjidhja e kontrates se punes pa shkaqe te arsyeshme; ne kohe te papershtatshme; Zgjidhja e menjehershme e pajustifikuar e kontrates se punes.)  
7- Ne ceshtjet administrative (gjobat nga institucionet, marrja e patentes pa te drejte etj.)
8- Perpilim kontratash te ndryshme.
9- Kundershtim te veprimeve permbarimore dhe titujve ekzekutive.
10- Verifikim dhe heqje ekspulsi (marrja e vertetimit e perkthyer dhe e noterizuar) etj.

📍 Adresa: Rruga Kastriotet perballe terminalit Jug-Veri
Besojani ceshtjen tuaj profesionisteve !
Zgjidhja e problemit tuaj, misioni yne !