Zyre Avokatie ofron sherbime juridike per ceshtje Familjare, Pronesie, Penale dhe Tregtare Berat

Sherbime Juridike 22/12/2022 18:27 Post ID: 94294


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2021
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 0.00%
Ceshtje Familjare te fituara 85%
Qyteti - Zona Berat - Qendra
Adresa Rruga Antipatrea, Berat, Albania - Harta
Lexime 31

⚖️ Zyre avokatie Hasa ofron sherbime juridike per :

🔸 Verifikim dhe Heqje Ekspulsi

🔸 Zgjidhje martese ligjore/ Divorc

🔸 Njohje pensioni

🔸 Pjestim pasurie

🔸 Ceshtje e pronave

🔸 Ceshtje penale

📍 Adresa: Prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Berat

📲 Per me teper informacion nakontaktoni ne numrin e telefonit!