Studio Ligjore ne Tirane ofron perfaqesim per ceshtje civile dhe penale Tirane

Sherbime Juridike 07/02/2023 09:15 Post ID: 58790


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2006
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 95%
Ceshtje Administrative te fituara 90.00%
Ceshtje Familjare te fituara 85%
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 2580

Studio Ligjore e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane si dhe ofron perfaqsim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Brikena Cufe dhe konkretisht:

👨🏼‍⚖️ Ceshtje Familjare

Zgjidhjen e marteses ligjre/divorc

Percaktim kujdestarie

Permbushje detyrimi ushqimor etj.

👩‍⚖️Ceshtje Civile

-Pavlefshmeri Titulli Ekzekutiv

-Kundershtim Veprimesh permbarimore

-Shuarje dorezanie, kerkese per urdher ekzekutimi etj.

👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash

-Njohje pronar, pjestim pasurie

-Njohje trashgimtar

-Lirim dorezim sendi etj.

🚘 Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)

-Permbushje detyrimi kontraktor/jo kontraktor (shperblim moral, shendetsor, ekzistencial etj.)

📜Ceshtje administrative (perfshire ato te punes, pensionet etj)

👩‍✈️Ceshtje penale

🔸 Konsulence dhe ndjekje ligjore te veprimtarise se subjekteve tregtare, qofshin keto Persona Fizik apo Shoqeri te natyrave te ndryshme juridike

📍 Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Nd.14, H3, apartamenti 3, Tirane

📲📩 Per informacione te metejshme, zgjidhje ne kohe rekord te rastit tuaj si dhe korrektes maksimale profesionale, na kontaktoni ne adresat e meposhtme ose ne numrin e telefonit.

E-mail: [email protected]