340x230    340x230

🏡 sherbime juridike

🕵 Online 6 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje 

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Studio ligjore “beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne tirane dhe durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e shqiperise nepermjet avokates redinela be...
29/11/2022 08:54

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Ceshtjeve

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard 👨‍👩‍👧‍👦Çeshtje familjare-percaktim kujdestarie👩‍⚖️Çeshtje civile-kundershtim veprimesh permbarimore🏠Çeshtje pronash-njohje trashgimtar🚘 demshperblim aksidentesh (d...
29/11/2022 16:23

Zona: Qender
📲📞per informacione te metjeshme, zgjidhje ne kohe rekord te rastit tuaj si dhe korrektes maksimale profesionale, na kontaktoni ne viber email: [email protected] whatsapp / viber / cel: 003556...
29/11/2022 18:02

Zona: Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Zyra jone e avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve familjare në të gjithë shqipërinë. zgjidhje martese - divorce pjesetim i pasurisë bashkeshortore nj...
29/11/2022 17:29

Zona: Lumi Lana/ Bulevard
Avokate rejsi meÇe-avokate migracioni per cdo problematike ne zonen schengen, europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ verifikim ▶️fshirje ekspulsesh/ deportime ▶️vërtetim per kalimi...
29/11/2022 17:28

Zona: Qender
ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e shqiperise per ceshtje te ndryshme si: 👨‍👩‍👧‍👦ceshtje familjare -zgidhjen e marteses ligjore/div...
28/11/2022 13:53

Zona: Qendra
Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe shqiperine. ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e...
28/11/2022 13:52

Zona: Qender
E krijuar që në vitin 1991-një, nga avokati bujar m.troci, jurist me një eksperiencë 45-së vjeçare, studio ligjore troci tashmë ecën në “shinat” e një eksperience të konsoliduar në fu...
28/11/2022 13:48

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe shqiperine! ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e sh...
24/11/2022 11:35

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
⚖studio juridike a.r.s zhvillon aktivitetin e saj ne tirane si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e shqiperise.zyra ofron konsulencë në të gjitha fushat...
24/11/2022 11:32

Zona: Komuna e parisit
Zyre juridike (avokatie) ofron konsulence ligjore per ceshtje te ndryshme civile, tregtare dhe administrative si dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore. nese keni çeshtje te cilat mendoni qe duhet...
24/11/2022 11:24

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, ...
23/11/2022 11:37

Zona: Qender
Ofron sherbime juridike. ne mund te japim ndihme ligjore ne fusha te tilla si çeshtje penale, çeshtje pronash, marredhenie detyrimore, , çeshtje ndarje familjesh, çeshtje dhune ne familje dhe shk...
18/11/2022 21:57

Zona: Qender
...
16/11/2022 15:43

Zona: Ysberisht/Kombinat/Selite
Adisa nis funksionimin e saj edhe në tiranë, pas zyrës pritëse dhe do  t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore si dhe do të ofrojë shërbime për 7 institucione të ...
14/11/2022 12:23

Zona: Qender
Zyra ofron asistence dhe veprime me pasurite e paluajtshme, ne te drejten per tregtaret dhe shoqerite tregtare, ne te drejten familjare, ne te drejten civile, trashegimore, bankare, etj.1. konsulence ...
08/11/2022 19:19

Zona: Qender
📲📞per informacione te metjeshme, zgjidhje ne kohe record te rastit tuaj si dhe korrektes maksimale profesionale, na kontaktoni ne viber ose whatsapp 00355686042370 email: [email protected] ...
06/11/2022 09:53

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
ShËrbime avokatie: shërbimet ligjore përfshijnë: - Çështjet civile, penale, familjare, administrative, tregtare. - kontratat, pasuritë e paluajtshme, kontratat e punësimi...
31/10/2022 11:36

Zona: Qender
- demshperblim nga aksidentet - përfaqësim të klientëve para organeve shtetërore administrative, gjyqësore, dhe palëve të treta. - perfaqesim ne shitjen e prones suaj; - ceshtje pronesore ...
18/10/2022 15:40

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Çela dheamp; bashkëpunëtorët është një firmë shqiptare e specializuar me avokatë me seriozitet të lartë pune.-zgidhjen e marteses ligjore/divorc-permbushje detyrimi ushqimor, etj.-pavlefshm...
14/10/2022 11:21

Zona: Lumi Lana/ Bulevard
Studio ligjore është e specializuar në trajtimin gjyqësor dhe/ose jashtëgjyqësor të praktikave të dëmit jo-kontraktor dhe/ose kontraktor që rrjedhin nga aksidentet automobilistike, kontratat...
13/10/2022 10:56

Zona: Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
⚖studio ligjore ac law group e zhvillon aktivitetin e saj ne tirane  si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e shqiperise nepermjet avokateve te zyres sone.Çe...
26/09/2022 17:48

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim