Program anije peshkimi deti Maxsea Vlore

Sherbime it dhe marketing 04/09/2022 10:23 Post ID: 80885


Pagesa 15,000 Leke
Qyteti - Zona Vlore - Narte
Adresa Rruga Osman Haxhiu, Vlore, Albania - Harta
Lexime 31

✅ Hedh program deti MAXSEA me harta, rruge dhe ngecje

🗺️Harte e kompletuar

🛳️ Perdoret per cdo lloj mjeti lundrimi por kryesisht e kemi shituar per anije peshkimi

🚢 Ka rruge dhe ngecje qe nga Himara,Durresi,Vjosa,Ishulli I Sazanit, rruget arrijne ne jug deri ne Korfuz te Greqise dhe ne veri deri ne Herceg Novi te Malit te Zi

⚓ Ka dhe rruge te anijeve te nisura nga Vlora drejt Italise

✔️ Ky program esht versioni i ri i MAXSEA TimeZero v3📍 Adresa: Rruga Osman Haxhiu, Vlore

📲Per me shume kontaktoni ne numrin e telefonit!