Servis per Laptop,Pc,Printera,Fotokopje etj Vlore

Sherbime it dhe marketing 13/01/2023 06:53 Post ID: 80884


Pagesa 1,500 Leke
Qyteti - Zona Vlore - Qender
Adresa Rruga Osman Haxhiu, Vlore, Albania - Harta
Lexime 49

⚙️ Servis per:

 💠Laptop

💠 PC

💠 Printera

💠 Fotokopje etj.

💻Keni probleme me laptopin Pc-ne apo printerin tuaj?

✔️Zgjidhja eshte vetem nje telefonate larg


📍 Adresa: Rruga Osman Haxhiu, Vlore

📲 Kontakto ne numrin e telefonit per cdo problem!