Sherbime IT INFORMATIKE Tirane

Sherbime it dhe marketing 07/06/2022 23:14 Post ID: 71173


Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 94

✅ Ofrojme sherbime IT Informatike ne keto fusha:


🏢Instalime rrjeti nese keni nje zyre te re apo cdo lloj ambienti

🖥️Instalim/Konfigurim/Mirembajtje Server

💻Instalim/Mirembajtje Kompjutera

📶Network Security

📑Instalim Programe

🖱️Interntet Security

✅ Dhe te tjera ne fushen e Informatikes


📍 Adresa: Tirane

📞📲Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin tone te telefonit!