Internet Xhoni ofron Printime-Skanime-Formatime per PC, Laptop, Android dhe IOS Vlore

Sherbime it dhe marketing 19/10/2021 11:48 Post ID: 48003


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Vlore - Qender
Adresa Vlore - Harta
Lexime 77

💻 Internet Xhoni

✅ Ofron sherbimet:

💠 Printime

💠 Skanime

💠Sherbime ne portalin e-Albania.

💠  Formatime dhe instalime software per PC dhe Laptop,

💠 Instalime aplikacionesh

💠 Aktivizim windows etj.

💠 Formatime dhe zhbllokime te modeleve Android dhe IOS, Back-Up te dhenash, konfigurime etj.📍 Adresa: Vlore

Ju mirepresim !