Dizenjim logosh originale Tirane

Sherbime it dhe marketing 04/08/2022 01:06 Post ID: 41377


Pagesa 3,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Adresa Vilat gjermane - Harta
Lexime 128

๐Ÿ’ป Dizenjoj logo ne Adobe illustrator


โœ… Sherbimi perfshin:
๐Ÿ’  Imazh vektor (kualiteti nuk do ndryshoje nese zmadhohet imazhi)
๐Ÿ’ 2 here ripunim i punes nese nuk ju pelqen ose doni te shtoni dicka.
๐Ÿ’  Perdorimi i nje imazhi ose fonti specifik i zgjedhur nga ana juaj nese deshironi

๐Ÿ’ฐ Pagesa varet nga puna e kerkuar dhe ka vend per negocim

๐Ÿ“ Adresa: Vilat Gjermane, Tirane

๐Ÿ“ฒ Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!