Crown Marketing Albania ofron sherbimet per Digital Marketing per biznese, Social Media Profil Managment etj. Tirane

Sherbime it dhe marketing 03/11/2020 14:36 Post ID: 19567


Pagesa 100 Dollar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania - Harta
Lexime 302

📢 Reth Nesh:

Crown Marketing Albania është agjensia e marketingut dixhital më e avancuar në Shqipëri!
Pas një suksesi të jashtëzakonshëm në tregun ndërkombëtar, vendosëm të shtrihemi edhe në Shqipëri duke i ofruar individëve dhe bizneseve Shqiptare një nivel tjetër marketingu që bëhet vetëm në United States nga kompani si Apple & Amazon.
Me kosto të ulta mund të bëjmë gjëra të mëdha!
Ndjehuni të lirë të na kontaktoni.
Jeni të mirëpritur! :)

📊 Shërbimet që kompania jonë ofron:

• Digital Marketing & Remarketing (Facebook, Instagram, Messenger, Google, Youtube, Gmail, Tik Tok, Twitter, Pinterest, Snapchat Ads) – Marketing & Promotion Strategy, Sponsored Ads, Offers, Descriptions, Photo, Music & Video Idea, Analytics, Daily Optimizing, Reports.
• Digital Remarketing Infrastructure
• E-mail Marketing
• Offline Marketing, Branding, Ideas, Consults
• Social Media Profile Management
• Google SEO (Search Engine Optimization)
• Youtube SEO (Search Engine Optimization)
• Youtube Channel Optimization
• Instagram Profile Optimizing
• Instagram Followers, Likes, Story Views
• Instagram Hashtags Generation
• Facebook Profile Optimization
• Facebook Messenger Bot Setup
• E-Commerce Store Design
• E-Commerce SEO (Search Engine Optimization)
• E-Commerce E-Mail Automation
• Website Design
• Website(API) + iOS App + Android App Development
• Hosting + Domain + Webmail
• Logo + Cover
Ne mbulojmë cdo aspekt të Digital Marketing edhe nëse nuk është përmendur në shërbimet e mësiperme. Keshtu që mos hezitoni të na kontaktoni!

🎁 Ofertë me kohë të limituar!
Digital Marketing vetem per $100.

Për më shumë informacione dhe detaje ju lutem vizitoni:
👉 www.crown-marketing.com
Ose na kontaktoni në:

🇦🇱📞Tel: + (WhatsApp, Viber)
🇺🇸📞Tel: +1 (310) 697-8501
📧 Email: [email protected]

📍 Adresa:
Rr. Kavajes, Tirane 1023
NIPT: MU

We're friendly!