Interweb Ofron sherbime per faqe interneti, Marketing, Domaine dhe Web Hosting, Tirane

Sherbime it dhe marketing 05/01/2020 22:47 Post ID: 1338


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Pjeter Bogdani, Tirana, Albania - Harta
Lexime 182

💻 Interweb.al shpk është një shoqëri që ndërton, dizejnon, menaxhon faqe interneti, strehim të faqeve “web hosting”. Krijon, menaxhon rrjete sociale, si dhe ofron shumë shërbime të teknologjisë së informacionit. Interweb.al shpk që prej vitit 2003, ofron gjithë cilësinë dhe inovacionin e mundshëm tek klientët e saj, përsa i përket strehimit si dhe dizejnimit të faqeve të internetit.

✅SHËRBIMET TONA


💠 Faqe Interneti
💠Domaine & Web Hosting
💠 Marketing
💠 Sherbime te tjera:
➡️My POS
➡️Menaxhim Sistemesh
➡️Programime/Aplikacione

📍 Adresa: Rruga Pjetër Bogdani, Tiranë, Shqipëri
📲📩 Per me shume informacione, kontaktoni ne adresen e e-mailit: [email protected] ose ne numrin tone te telefonit!
Email: [email protected]