Agog Marketing ofron sherbime PPC Campaign, Social Media Marketing, Content Marketing, New Age Marketing, Web design & Development Tirane

Sherbime it dhe marketing 05/01/2020 21:34 Post ID: 1336


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana, Albania - Harta
Lexime 259

💻 Agog Marketing

➡️ Ofron sherbime IT dhe Marketingu per biznesin tuaj

 Ne i japim zgjidhje problemeve tuaja duke u rritur fuqishem ne tregun shqiptar!

✅ Sherbimet qe ne ofrojme:

💠 PPC CAMPAIGN
💠 SOCIAL MEDIA MARKETING
💠CONTENT MARKETING
💠 NEW AGE MARKETING
💠 WEB DESIGN & DEVELOPMENT

✔️  Ne ju japim zgjidhje efektive

Mund te na gjeni ne adresen e meposhtme:

📍 Adresa: Blv. Gjergj Fishta, P. Titan, Nr.6 , Tirana, Albania

📲 Per me shume infromacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose ne adresen e e-mail!

📩 E-mail: [email protected]