CONNEXT, Ofron Sherbime Reklamimi, PR, Printimi, Planifikim strategjitk dhe studim tregu, Zhvillim Brand-i etj. Tirane

Sherbime it dhe marketing 08/10/2020 13:48 Post ID: 1289


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania - Harta
Lexime 183

💻 Connext ju ndihmon te kuptoni potencialin tuaj duke identifikuar dhe shfrytezuar mundesite e tregut nepermjet planifikimeve strategjike dhe analizave rigoroze.
-
✅ CFARE OFROJME PER JU:

1. REKLAMIMI
Krijimi dhe implementimi i fushatave inovative dhe te veçanta te reklamimit dhe menaxhimi i tyre ne kanalet mediatike.

2. PRINTIME
Perdorimi i teknologjive te fundit per printime librash, broshurat, flyer-esh, katalogesh, etj, duke theksuar cilesine dhe duke aplikuar teknika ekologjike printimi.

3. PLANIFIKIMI STRATEGJIK DHE STUDIMI I TREGUT
Duke bazuar punen dhe rekomandimet tona ne faktet e tregut dhe te marketingut, ne zhvillojme planifikimin strategjik i cili kombinohet me vizionin dhe target-in e kompanise

4. MENAXHIM EVENTESH
Krijimi dhe organizimi i nje pakete te plote sherbimesh te nevojshme per krijimin e nje eventi me garancine qe pavaresisht qellimit te organizimit te eventit apo permasave te tij, te realizohet nje event i suksesshem.

5. ZHVILLIMI I BRAND-IT
Formimi, permiresimi dhe zhvillimi i emrit te brandit dhe te imazhit te kompanise me qelllimin final te krijimit te nje reputacioni te mire.

6. KRIJIM & MIREMBAJTJE WEB-I
Ofrojme kete sherbim si pjese kyçe e reklamimit duke dizajnuar nje portal online te mire-ndertuar dhe duke e mirembajtur ne menyre profesionale. Garantojme nje pune te kenaqshme te ndertuar nga dizajnerat tane te krijues dhe me pervoje.

7. PLANIFIKIMI I MEDIA-S
Planifikimi, organizimi dhe blerja e kohes mediatike per reklamimin e kompanise suaj dhe strukturimi ne menyre profesionale i nje plani i cili lejon perdorimin efektiv te burimeve dhe krijon nje impakt me te madh te targeti i percaktuar.

8. PRODUKTE PROMOCIONALE
Te ofrojme materiale dhe dhurata promocionale te personalizuara te cilat mund te perdoren si mjet marketingu edhe si nje menyre efektive per te fituar besnikerine e klientit.

9. BLERJA E KOHES MEDIATIKE
Implementimi i nje media-plani efektiv te nderlidhur me mesazhin e fushates se konceptuar.

10. PRODHIMI I VIDEO-VE
Te krijojme video korporatash te cilesise se larte dhe te prezantime te cilat theksojne qartesine dhe mprehtesine e pjeseve vizuale te cilat kane per qellim transmetimin e mesazheve specifike per targetin e percaktuar.

11. ZHVILLIMI KREATIV
Perpjekja per te garantuar nje set mesazhesh, dizajnesh dhe elementesh te tjere efektive per te lene pershtypjet e duhura te targeti i percaktuar.

12. PR
Perpunimi i formave dhe menyrave te komunikimit dhe pershtatja e tyre ne varesi te tipit te produtktit per te ofruar sherbime te shkelqyera per Marrdhenien me Publikun.

13. DIZAJNI
Grafik Krijimi i identitetit vizual mbreselenes per produkte marketingu apo promocione me qellim qe te informojne dhe te frymezojne.

14. SMS & E-MAIL MARKETING
Krijimi i marketingut te drejtperdrejte duke filtruar nje databaze te gjere te kontakteve personale apo te biznesit (poste elektronike & numra personal) tek te cilat ne dergojme mesazhe te pershtatura drejtuar targetit te percaktuar.


📍Adresa: Rruga e Kavajes, Qendra Sun Tower,
mbi Raiffeisen Bank, Kati 8, Ap 43

📱 Rezervoni takimin tuaj duke na kontaktuar ne:

[email protected]

ose ne numrin tone te telefonit.


Administrator: Klodian Makashi