Manderina Promotions ofron sherbime per marredhenie me Publikun, Media dhe Brandim, Reklama, Marketing, Evente per kompanite Tirana

IT and Marketing Services 08/10/2020 13:46 Post ID: 1283
Payment 100 Euro
City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 304
File list: ManderinaLogo.png, ManderinaLogo.png,

💻 Manderina Promotions 

Jemi nje kompani per Marredheniet me Publikun dhe Marketingun me seli ne Tirane, Shqiperi
Ofrojme Sherbime IT & Marketing per Biznesin tuaj
Ne promovojme imazhin tuaj!

✅SHERBIMET TONA:

1.Marredhenie me Publikun, Media dhe Brandim
2.Faqe Interneti dhe Media Sociale
3.Reklama dhe Marketing
4.Evente per kompanite

Manderina Promotion

📍 Adresa: Rruga Mihal Popi
Pallatet 1 Maji
Shkalla 26 nr 5
Tirane Albania

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose ne faqet tone Web!
contact(at)manderina.com