Zyre financiare ofron sherbime per Deklarimin e TVSH, Tatim Burimi, Perpilim raporte, Konsulence etj. Tirane

Sherbime Ekonomike dhe Financiare 01/06/2022 10:05 Post ID: 52254


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Rruga Besnik Hidri, Tirana, Albania - Harta
Lexime 225

📊 Shoqeria "AFP FINANCIAL SERVICES "

Ofron sherbime kontabiliteti si:

- Deklarimi i Librave te Blerjes dhe Shitjes
- Deklarimi Tvsh ,Tatim Burim
- Deklarimi i Listepagesave
- Ndjekja e procedurave te tjera Fiskale ne zyrat e Tatim Taksave, QKB , Zyra Punes , ISSH etj.
- Perpilimi i Raporteve mujore, 3-mujore, 6-mujore dhe Vjetore te Pasqyrave Financiare
- Konsulence financiare
- Konsulence dhe sherbime lidhur me Procesi i Fiskalizimit

📍 Adresa: Rruga Besnik Hidri, Tirane

📲 Per me shume informacion ose bashkepunime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!
Jeni te mirepritur!

shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje bilanci per biznesin e vogel sherbime ekonomike dhe financiare zyre finance tirane biznes i vogel auditim sherbime kontabiliteti deklarimet ne tatime tatim fitim themelimi i biznesit me ortak paga e luftes paketa e dyte plan biznesi i gatshem word zyre kontabiliteti akh tirana albania keshillim financiar procesi i fiskalizimit inventar fizik zyre kontabiliteti tek qendra kristal prokurime publike plan biznesi shembull haxhi plan biznesi per kredi ekspert kontabel dhe deklarimi te ardhurave personale kontabilitet biznes i madh konsulence financiare medrese deklarimet ne qkb tatim burim inventar pune ne studio kontabel plan biznesi per restaurant raporte financiare tatim fitimi kompani per bilanc sherbime fianciare paga e luftes sherbim kontabel plan biznesi i gatshem plan biznesi pdf plan biznesi i gatshem pdf studio kontabiliteti ekonomiste tirana re konsulence fiskale ekspert kontabel studio kontabel tirane zyre kontabiliteti tirana albania lek me perqindje kontabel tatim fitimi biznesi i vogel para me interes zyre kontabiliteti berat bilanci