Zyra Ligjore dhe Financiare Tirana ofron sherbime dhe konsulenca financiare per Raportet financiare , Perpilim te planeve te biznesit etj. Tirane

Sherbime Ekonomike dhe Financiare 01/06/2022 10:24 Post ID: 1583


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Myslym Shyri, Tirana, Albania - Harta
Lexime 358

📊 Zyra Ligjore dhe Financiare Tirana është themeluar në vitin 2009, duke i vënë në dispozicion klientëve të saj shërbime cilësore, seriozitet maksimal si dhe fleksibilitet në lidhje me afatet kohore të kërkuara, duke iu përshtatur kërkesave dhe nevojave të klientëve tanë.


✅ Shërbime dhe konsulenca financiare

💠 Kontabilitet dhe administrim të llogarive.

💠 Përgatitja e raporteve financiare. 

💠 Strukturimi i sistemit të kontabilitetit për bizneset e reja.

💠 Përpilim per plan biznesi

💠 Konsulence fiskale dhe mbi taksat.

💠 Këshillim dhe përgatitje plan-biznesi.


📍 Adresa 1: Rr. E Barrikadave, Nd.11, H.6, Ap.35, Njesia Bashkiake Nr.9, Kodi postar 1016, Tirana Business Center, tek ish kinema 17 Nentori, prane 15 Kateshit, Tiranë, Shqipëri

📍 Adresa 2: Rr. Mine Peza, Përballë Kafe “Grand”, Tiranë, Shqipëri

📍 Adresa 3: Rr. Myslym Shyri, Pas Gjykatës së Lartë, Kati i Dytë, Tiranë, Shqipëri


📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose ne adresen e e-mail!

📩 Email: [email protected]