Klinike gjinekologjike, Qender mjekesore e specializuar per shendetin e grave dhe vajzave Tirana

Health and Beauty Services 08/09/2023 16:08 Post ID: 80209


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania - Maps
Reads 672

🎀 Klinika “Femën” është një qendër mjekësore e specializuar për shëndetin e grave dhe vajzave. Duke qenë një qendër e themeluar fillimisht nga gjinekologë, në themel të shërbimeve tona qëndron shëndeti seksual dhe riprodhues i grave dhe vajzave, por i plotësuar dhe përforcuar nga një sërë shërbimesh të tjera të cilat marrin në konsideratë jo vetëm mirëqenien fizike, por edhe atë shpirtërore e estetike të pacienteve tona.

Shëndeti nuk është diçka që na dhurohet. Shëndeti është diçka që ne duhet ta krijojmë çdo ditë.

🍀Ne ofrojmë një ekip mjekësh profesionistë dhe me përvojë të gjatë pune.

🍀Kujdes i personalizuar.

🍀Ne besojmë tek partneriteti dhe referimi i rasteve.

🍀Këshillim psikologjik për të gjitha problemet dhe vendimmarrjet e rëndësishme për shëndetin tuaj riprodhues dhe jetën tuaj seksuale në të gjitha moshat.

🍀Një bashkësi grash që i besojnë fuqisë femërore.

🍀Ne nuk harrojmë rëndësinë e familjes.


✅ Ekzaminimet qe gjenden prane nesh: 


🔸Ekzaminim i shëndetit gjinekologjik

🔸Ekografi obstetrike dhe gjinekologjike

🔸Ekografi e gjirit

🔸Estetikë gjinekologjike

🔸Polipektomi, heqje e polipeve

🔸Testim dhe trajtim i infertilitetit

🔸Testim dhe trajtim për SST

🔸Këshillim para shtatzanisë

🔸Kujdes ndaj nënës shtatzënë

🔸Si mami- Mamia në shtëpi

🔸Pediatri

🔸Këshillim për kontrollin e lindjes

🔸Planifikim familjar

🔸Këshillim për hyrjen në pubertet

🔸Endometrioza, kujdesi ndaj dhimbjeve pelvike

🔸Trajtim i menopauzës dhe terapia zëvendësuese hormonale

🔸Këshillim dhe trajtime për pasmenopauzën

🔸Trajtim i inkontinencës urinare

🔸Laborator 

📍 Adresa: Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania

𝗗𝗿.𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗖𝗮𝗸𝗼𝗻𝗶 & 𝗗𝗿.𝗕𝗹𝗲𝗻𝗮𝗿𝗱 𝗡𝗼𝗻𝗮𝗷

📞  Rezervoni takimin tuaj ne numrin e telefonit: shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje gjinekologs secondary rinoplasty health and beauty services health and beauty services in tirana kliniks petal my dental clinic health and beauty services tirana dental clinic tirana dental tourism albania white dental