Klinike e mirenjohur gjinekologjike me mbi 20 vite eksperience ne infertilitet Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 13/01/2023 08:50 Post ID: 10324


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 586

🔬Klinika Gliozheni

👉Klinika “Gliozheni” ka një historik mjaft të vjetër të aktivitetit të saj mjekësore.Ajo është krijuar për herë të parë në Korçë, në vitin 1905, kur mjeku Pandeli Gliozheni, hapi në shtëpinë e tij një Klinikë për trajtimin e sëmundjeve të brëndëshme si dhe atyre oftalmologjike.Klinika u mbyll në fillimet e viteve 60’ si rezultat i vendimit të qeverisë komuniste për të mos lejuar më në Shqipëri aktivitetin mjekësor privat.

Klinika “Gliozheni” rihapet në vitin 1992 nga Orion Gliozheni, djali i Koços dhe nipi i Pandeliut. Që prej asaj kohe, Klinika “Gliozheni” ka gati 20 vjet që jep një kontribut të çmuar në diagnozën dhe trajtimin e patologjve obstetrikale, gjinekologjike si dhe në fushën e infertilitetit në Shqipëri.

👉Ne shërbejmë një gamë të plotë të diagnozës dhe trajtimit të patologjive gjinekologjike për pacientet e të gjitha moshave si dhe mundësinë e aplikimit të të gjitha metodave bashkëkohore diagnostike dhe terapeutike për problemet e infertilitetit bashkëshortor.

👉Ofrojmë shërbime në:

🔹OBSTETRIKË

🔹GJINEKOLOGJI

🔹INFERTILITET

🔹ANALIZA: Klinika ju ofron mundësitë më të mira bashkëkohore për analiza si hormonale, gjenetike, ekzaminime.

📍Adresa: RR.ZONJA ÇURRE, Tirane

📲 Per cdo informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!