Auto Servis ofron larje katalitesh partikular te cdo lloj automjeti Durres

Servis Makinash 24/01/2023 18:22 Post ID: 98725


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Prane Ures se Dajlanit, Dr-Tr, Km 1, Durres - Harta
Lexime 27

 🔹 Fredi Servis ofron larje katalitësh partikular të çdo llojë modeli automjetesh, duke përdorur aparatura të teknologjisë më të fundit si dhe profesionalizmin e fituar gjatë disa viteve në treg. 

🔹 Punojmë specifikisht për të pastruar grimcat e blozës dhe karbonit nga filtri partikular (DPF) apo nga Katalizatori, duke minimizuar gazrat e emetuara dhe duke përmirësuar cilësinë e konsumit të makinës, pra, kursehet karburant!

🔹Mundësojmë zhbllokimin e filtrit, duke pastruar blozën e akumuluar. Kjo zgjat jetën e motorit dhe filtrit DPF, pastron dhe rigjeneron filtrin partikular (DPF) për të parandaluar akumulimin e mëtejshëm të blozës. 


📍 Adresa:
Rruga Dytësore Vorë-Marikaj, Durrës

📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit