Auto Servis ofron sherbime motorrike,xhenerike,elektrike,pjese kembimi Berat

Servis Makinash 24/01/2023 09:35 Post ID: 98698


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Berat - Zone Periferike
Adresa Prane Ures se Moraves, Berat - Harta
Lexime 21

🔧 Auto Servis Buhuri ofron shërbime të plota servisi për të gjitha llojet e makinave. Stafi profesional ju ofron shërbim të shpejtë dhe të garantuar, duke i dhënë zgjidhje në kohë të shpejtë çdo problemi që keni me makinën tuaj.

Ofrohen sherbime te kualifikuara:

🔸 Xhenerike

🔸 Motorrike

🔸 Elektrike dhe më gjerë

🔸 Pjesë kembimi per te gjitha markat


📍 Adresa:Pranë Urës së Moravës, Berat

📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit