Servis makinash ofron sherbim te kualifikuar per automjetet tuaja Tirane

Servis Makinash 16/01/2023 11:58 Post ID: 97658


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Sauk/Qendra TEG
Adresa Rruga nacionale Tirane-Elbasan ,prane TEG - Harta
Lexime 30

 🚗Mondial Servis ofron shërbimin e kualifikuar për automjetin tuaj, me një shërbim profesional si dhe me paisjet më moderne të kohës.


✔ Ofrojme te gjitha sherbimet per automjetet tuaja:

pjesë këmbimi të reja dhe të përdorur

riparim dhe shërbim të plote te mirëmbajtjes për të gjitha makinat ofrojme sherbim te plote per automjetet tuaja

kosto të favorshme do ta mirëmbani automjetin tuaj duke bërë që makina ta kryejë punën e saj më së miri.

📌Ne ju garantojmë cilësi në shërbim dhe garanci në punën që ofrojmë!


 📍Adresa:Rruga nacionale Tirane-Elbasan ,prane TEG

📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit