Servis Turi riparime dhe sherbime te ndryshme per Centralina, Fshirese xhami, Celsa kuadri etj. Tirane

Servis Makinash 06/12/2023 10:16 Post ID: 8089


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 838

Servis Makinash dhe Riparime te Ndryshme ,Turi

Ofron riparime per:

💠 Centralina

💠 Fshirese xhami

💠 Celsa Kuadri

💠 Brava dyeresh

💠 Linja ndezje etj.


📍Adresa:Tirane, Shqiperi