Auto servis dhe pjese kembimi ofron Servis te pergjithshem Mekanik dhe Xhenerik, Pjese kembimi etj. Vlore

Car Service 25/11/2022 14:49 Post ID: 80218


Payment By Agreement
City - Zone Vlore - Qender
Address Rruga Nermin Vlora Falaski, Vlore, Albania - Maps
Reads 42

🛠🚓 Auto Service dhe pjese kembimi Spiropali

👉 Auto Service Spiropali i ka fillimet e veta ne vitin 1991. 
👨‍🔧 Stafi i specializuar prej nje eksperience 35 vjecare ben te mundur servisin profesional te automjetit tuaj qe nga sherbimet e vajrave-filtrave deri te riparimet motorrike apo xhenerike.
  
🧰 Gjithashtu te dyqani i pjeseve te kembimit do te gjeni te gjitha pjeset e kembimit te nevojshme per automjetin tuaj. 


✅ Sherbimet tona: 
💠Servis i pergjithshem mekanik dhe xhenerik 
💠Diagnostifikim me kompjuter
💠Mbushje me gaz kondicioneri
💠Nderimin e plote te alkoolit te frenave
💠Pjese kembimi per automjetet 

📍 Adresa: Lagja: "Pavaresia" Rruga: "Nermin Vlora Falaski" Vlore, Albania Mbrapa shkolles Industriale: "Pavareisa" Vlore Vlorë AL AL, 9400

📲 Na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!