SERVIS & PJESE PER BMW DURRES - SERVIS BMW DENISI Durres

Servis Makinash 07/11/2022 16:03 Post ID: 72262


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Durres, Albania - Harta
Lexime 111

Auto Servis BMW Denisi ofron Servis makinash per te gjithe modelet e makinave BMW. Ofrohet servis i kualifikuar fale eksperiences disa vjecare ne treg, stafit te kualifikuar dhe aparaturave te teknologjise se fundit. Ofrohen te gjitha sherbimet qe ofron nje servis!
Gjithashtu, Auto Servis BMW Denisi ofron Pjese Kembimi per cdo lloj makine BMW. Ofrohen pjese kembimi origjinale te reja dhe te perdorura. Tek ne mund te gjeni cfaredo pjese kembimi qe ju nevojitet.
Sherbimet e Ofruara:
Diagnostifikim me Kompjuter
Elektroauto
Riparim Kamio Automatike
Sherbime Motorrike
Pjese Kembimi
Etj..!
Ofrohet cilesi dhe garanci ne sherbimet dhe produktet e ofruara prane nesh! Ju Mirepresim!
Adresa: Rruga Adria, Durres