Servis sherbimet per Lyrje makinash dhe ngjitje plastike, Saldim, Nderrim vjarash dhe filtrash etj. Tirane

Servis Makinash 24/10/2022 19:17 Post ID: 69936


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 175

🛠️  Fati Auto Servis


⏩ Ofron sherbime te tilla si: 

💠Lyerje makinash me furre pjekje.

💠Drejtim llamarine te karamboleve te renda  

💠Saldim me argon dhe oksigjen

💠Nderrim Vajrash dhe Filtrash

💠Sherbime te ndryshme te nje cilesie te larte ku i shoqeron eksperienca 10-vjecare 


📍 Adresa: Tirane, Shqiperi

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!