Ofroj menaxhim dhe reklamim biznesesh Tirana

Professional Services 15/09/2023 01:38 Post ID: 9421


Payment

30,000 Leke

City - Zone Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Address Rruga Vasil Shanto, Tirana, Albania - Maps
Reads 298

πŸ“²Ofroj menaxhim dhe reklamim biznesesh si :

πŸ“·  sete fotografike,

πŸ”Ή  video profesionale,

βœ” mundesoj modelet apo model per te suportuar faqen.

πŸ“Œ Gjithashtu pranoj bashkpunim per mirmbajtje rrjetesh sociale dhe pse jo shitjeve.

πŸ“  Adresa:Rruga Vasil Shanto ,Tirane 

πŸ“žPer me shume informacione kontaktoni ne numrin e telefonit