Pajisje per krepa me Gaz & Paisje byreku, pizza fast food dhe Makineri akullore soft Tirane

Pajisje biznesi ne shitje 18/11/2022 08:43 Post ID: 91072
Pagesa 9,100 Dollar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 60
File list: 1668251291368.png,

Shitet Paisje e levizshme me rrota për krepa me 2 pllaka me gaz dhe mbulesë xhami shumë ekonomike material inoks dhe adesiv rezervë çmimi 2700$... Makineri akullore soft material inoks 2700$... Brumatriçe për përgatitjen e brumit 900$... paisje për përgatitjen e byrekut 2200$... Ngrohjese byreku me xham material inoks 600$...