Oferta Pune ne Lushnje, Profesioni Mjek Stomatolog , Me eksperience, Pagesa 4,000 Euro. Lushnje

Oferta Pune 20/02/2024 18:25 Post ID: 233433


Pagesa

4,000 Euro

Pozicioni
Stomatolog
Mjek Stomatolog, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Master
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Lushnje - Qender
Adresa Lushnje,Shqiperia - Harta
Lexime 1199

🦷 My Dental Tourism, Azalea Aesthetic ofron mundesimi punesimi si:


🥼Mjek stomatolog (Implantolog dhe Protezist)


✔ Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:


♦ Preferohet te kene eksperience disa vjecare.

♦Te jene korrekte dhe etike gjate punes.

♦ Aftesi te mira komunikuese

♦ Aftesi te mira te punes ne grup


✅ Ofrohet:

🚗Transport vajtje-ardhje nga kompania


💰 Page 4,000 Euro - Implantolog

💰 Page 2,000 Euro - Protezist


👉 Kushte shume te mira pune dhe staf mikprites.


📄Ofrohet kontrate 3 vjecare


💼Trajnime te vazhdueshme


📍Adresa: Lushnje