Oferta Pune ne Tirane, Profesioni menaxher shitjesh , Pa Eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Tirane

Oferta Pune 09/03/2023 14:49 Post ID: 98125


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
menaxher shitjesh , Eksperienca Pune: Pa Eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 857

📌 Blue Filters Tirana kerkon punonjes per zonen e Tiranes,Durresit dhe Elbasanit ne departamentin e shitjeve.

👉🏻 Kandidatet duhet :

-Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bindese
-Te jene kerkues ndaj vetes
-Te kene aftesi te mira vetemenaxhuese
-Te jene persona energjik dhe krijues
-Te kete automjet personal
-Te kete vendbanim ne nje nga qytetet Fier, Vlore, Gjirokaster, Sarande,

👉🏻 Detyrat per pozicionin e punes:

-Prezantimi dhe shitja e produkteve dhe ofertave te kompanise
-Ruajtje e kontakteve me klientet egzistues dhe potencial
-Plotesimi i dokumentacionit ne menyre korrekte
-Koordinimi i strukturave te kompanise ne menyre qe klienti te marre sherbimin ne kohen e duhur

👉🏻 Pozicioni i punes ofron:

👩🏻‍💻 Ambjent pune motivues qe nxit rritjen individuale te punonjesve.
✅ Jep mundesine e trajnimeve fillestare dhe te vazhdueshme.
💸 Page baze + Bonuse mbi shitjet

〽️ Nuk eshte kusht eksperienca ne shitje, kusht i domosdoshem eshte vullneti dhe deshira per te mesuar dicka te re. Nese interesoheni te punoni me ne dergoni nje email me te dhenat tuaja ne adresen

[email protected].


🗣️ Intervistat dhe trajnimet zhvillohen ne zyrat tona ne Tirane

👥 Cdo informacion i derguar do te trajtohet sipas ligjit "Per mbrojtjen e te dhenave personale".