Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Agjente , Pa Eksperience, Pagesa 100,000 Leke. Tirane

Oferta Pune 03/12/2023 14:15 Post ID: 96576


Pagesa

100,000 Leke

Pozicioni
Agjent Shitje
Agjente, Eksperienca Pune: Pa Eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga e Barrikadave, Tirana, Albania - Harta
Lexime 2681

Agjensia in House Real Estate ne kuader te zgjerimit te saj kerkon Agjente Imobiliar , Full dhe Part Time.
Kriteret :
-Komunikim
-Shkathtesi dhe energji per te punuar.
-Page Baze + Komisione ( ose ne varesi te kandidatit )
Per me teper info kontaktoni:

📩[email protected]

Afati i fundit i aplikimit: 31/02/2024 00:22