Oferta Pune ne Tirane, Profesioni menaxher marketingu , Pa Eksperience, Pagesa 80,000 Leke. Tirane

Oferta Pune 14/12/2022 20:27 Post ID: 93833


Pagesa

80,000 Leke

Pozicioni
Marketing Manager
menaxher marketingu, Eksperienca Pune: Pa Eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 795

 ✅Zero Absolute kerkon te punesoje Menaxher Marketingu

➡ Detyrat:

▪ Monitoron progresin dhe dorezon raporte te performances.

▪ Prodhon ide per ngjarje ose aktivitete promovuese dhe i organizon ato ne menyre efikase.

▪ Pergjegjes per organizimin e publikimeve te kompanise.

▪ Kontrollon buxhetet dhe i shperndan ato sipas projekteve.

▪ Menaxhon fushatat e nisjes për produkte të reja.

▪ Menaxhon kanalet e shpërndarjes për produktet.

▪ Siguron komunikime efektive të marketingut të markës, duke përfshirë faqen e internetit të kompanisë, komunikimin  e  printuar dhe reklamat.


🍀 Kerkesat:

▪ Pervoje ne menaxhim.

▪ Aftesi te shkelqyera drejtuese dhe organizative.

▪ Aftesi te shkelqyera komunikimi, nderpersonale, drejtuese, stervitore dhe zgjidhje konflikti.

▪ Aftesi te menaxhimit te kohes dhe te projektit.

▪ Aftesite e vendimarrjes.


✨ Benefite:

▪ Ambjent shume pozitiv dhe familjar pune.

▪ Mundesi zhvillimi profesionale.

▪ 28 dit pushime ne vit.

▪ Sigurime shendetsore te paguara.

▪ Profesionalizem.

▪ Vizion

▪ 42 ore pune ne jave ( E hene- E premte 07:30- 16:00)

▪ Nje te shtune pune(08:00-13:00) nje te shtune pushim

▪ E diela pushim

▪ Transporti mundesohet nga kompania.


💸 Kushtet e pageses:

▪ 80.000 leke baza

▪ Bonuse mujore deri ne 50.000 leke

▪ Rritje e vazhdueshme e pages sipas kushteve kohore.


 📩Te interesuarit mund te dergojne CV dhe te aplikojne ne emailin tone : [email protected]

📞  ose mund te kontaktoni ne numrin tone te telefonit!


😊 NDAJENI ME NE TALENTIN TUAJ! 

    Ju Mirepresim ❕