Oferta Pune ne Tirane, Profesioni menaxher shitjesh , Me eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Tirane

Oferta Pune 02/12/2022 12:20 Post ID: 92467


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Menaxher produktesh
menaxher shitjesh, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 216

  ⏩AGIKONS SHPK kerkon te punesoje Menaxher Shitjesh

📌 Detyrat:

â–Ș Siguron informacionin e nevojshĂ«m nga terreni pĂ«r tĂ« pĂ«rcaktuar planin mujor tĂ« Shitjeve tĂ« projekteve tĂ«   kompanise.

â–Ș Identifikon mundĂ«sitĂ« e zhvillimit tĂ« biznesit, duke pĂ«rcaktuar kĂ«rkesat e klientĂ«ve, masĂ«n e tregut, lĂ«vizjet e   konkurentĂ«ve, parashikimin e lĂ«vizjeve konsumatore, specifikimet e produktit.

â–Ș PĂ«rgatit dhe implementon planet e shitjeve pĂ«r tĂ« arritur kuotat e zhvillimit tĂ« biznesit, si janĂ« tĂ« pĂ«rcaktuar nga     kompania pĂ«r projektet qĂ« mbulon.

â–Ș Kontribon me informacion nĂ« lidhje me politikat e çmimit dhe oferta tĂ« ndryshme pĂ«r produktet e projekteve nĂ«   ngarkim.

â–Ș EshtĂ« pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r organizimin dhe manaxhimin e proçesit tĂ« shitjes dhe ndjekjen e proçesit me departamentet e   tjera kur Ă«shtĂ« e nevojshme.

â–Ș Eshte pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r identifikimin e klientĂ«ve potenciale dhe prezantimin e produkteve tĂ« projekteve nĂ« ngarkim.

â–Ș Krijon oferta tĂ« personalizuara me klientĂ«t duke pĂ«rshtatur nevojat e klientĂ«ve me llojin e produktit qĂ« kompania   ofron.

â–Ș Negocion dhe finalizon me klientin specifikimet e produktit, kushtet e transaksionit si dhe format e ndryshme tĂ«   financimit.

â–Ș Harton kontratat respektive, dhe ndjek proçesin e shitjes sipas proçedurave tĂ« pĂ«rcaktuara.

â–Ș Ndihmon dhe bashkĂ«punon me kolegĂ«t e Marketingut pĂ«r implementimin e aktiviteteve tĂ« marketingut qĂ« lidhen   me promovimin e produkteve tĂ« projekteve qĂ« mbulon apo klientĂ«ve tĂ« targetuar.

â–Ș Sugjeron dhe ofron rekomandime pĂ«r planet e promovimit tĂ« kompanisĂ« dhe produkteve tĂ« projekteve nĂ« ngarkim   kundrejt audiencĂ«s sĂ« interesuar.

â–Ș Njeh nĂ« detaje njĂ« projekt tĂ« caktuar nga eprorĂ«t e tij dhe nĂ« varĂ«si tĂ« njohurive merr edhe titullin Master Projekti.

â–Ș Raporton me baza ditore tek eprori sipas proçedurĂ«s nĂ« fuqi.

✅ Kualifikimet:

â–Ș TĂ« ketĂ« pĂ«rfunduar arsimin e lartĂ« bachelor, preferohen degĂ«t e Fakultetit Ekonomik.

â–Ș TĂ« ketĂ« mbi 3 vite eksperiencĂ« pune nĂ« fusha tĂ« ngjashme.

â–Ș TĂ« njohĂ« shumĂ« mirĂ« anglishten.

â–Ș TĂ« njohĂ« shumĂ« mirĂ« programet bazĂ« MO.

â–Ș TĂ« ketĂ« eksperiencĂ« nĂ« realizimin e strategjive marketing dhe publicitar.

â–Ș TĂ« jetĂ« i/e besueshĂ«m.

â–Ș TĂ« ketĂ« aftĂ«si tĂ« mira konkuruese dhe tĂ« jetĂ« i aftĂ« tĂ« punojĂ« nĂ« grup.

â–Ș TĂ« ketĂ« aftĂ«si menaxhuese dhe vendimarrĂ«se.

 
đŸ“© KandidatĂ«t e interesuar janĂ« tĂ« lutur tĂ« dĂ«rgojnĂ« aplikimin e tyre nĂ«pĂ«rmjet adresĂ«s zyrtare tĂ« e-mailit[email protected]

📞 PĂ«r çdo informoacion tĂ« mĂ«tejshĂ«m mund tĂ« kontaktojnĂ« nĂ«pĂ«rmjet nr tonĂ« tĂ« kontaktit.