Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Ekonomiste , Me eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Tirane

Oferta Pune 05/10/2023 20:14 Post ID: 171087


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Ekonomiste
Ekonomiste, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Rruga Teodr Keko, Unaza e Re, Tirana, Albania - Harta
Lexime 1784

✨ Shoqeria “Ales Construction” SHPK kerkon te punesojë Ekonomiste 

✅  Ekonomiste 

📌 Kriteret :

Të ketë mbaruar arsimin e lartë në Fakultetin Ekonomik, dega Financë;

Të njohë shumë mirë të kontabilitetit dhe Finance 5;

Të ketë njohuri shumë të mira ne paketen Office ( Word,Excel, Power Point)

Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.

📍  Adresa: Rr. Teodr Keko, Unaza e Re, Tirana, Albania

 📩Te interesuarit janë të lutur të dergojne CV- ne, ne adresen e emailit ,

📞 ose te na kontaktojne ne numrin tone te telefonit