Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Recepsionist , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa 35,000 Leke. Tirane

Oferta Pune 31/08/2023 08:59 Post ID: 167664

Pagesa

35,000 Leke

Pozicioni
Sherbim klienti
Recepsionist, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Me Turne
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Torre Drin - Harta
Lexime 525
File list: _1668376811008.png,

Kompania Hajde kerkon recepsioniste me dhe pa eksperience. Puna konsiston ne dy turne.
Afati i fundit i aplikimit: 07/09/2023 12:32