Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Magazinier turni i trete, Shofer, Recepsioniste , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Tirane

Oferta Pune 06/08/2023 18:47 Post ID: 151499


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Shofer
Magazinier turni i trete, Shofer, Recepsioniste, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Mezez Kashar, prane Top Channel - Harta
Lexime 3618

⏩ Postman ne kuader te zgjerimit te stafit shpall vende vakante per pozicionet:


🧑‍💼 Magazinier turni i trete

🚗 Shofer per ne Tirane dhe Veri te vendit

💻 Recepsioniste✅ Kerkesat per kandidatet:

1. Te kene eksperience pune ne pozicionin perkates

2. Leje drejtimi 

3. Te jene korrekte  dhe pa angazhime te tjera 

4. Aftesi te mira komunikuese 


📍 Adresa: Mezez Kashar, prane Top Channel

📲📞 Te gjithe kandidatet e interesuar jane te mirepritur te dergojne CV e tyre ne email: [email protected]


😊 Ju mirepresim !