Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Menaxhere/ Koordinatore , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa 40,000 Leke. Tirane

Oferta Pune 11/06/2023 12:38 Post ID: 141289


Pagesa

40,000 Leke

Pozicioni
Menaxher zyre
Menaxhere/ Koordinatore, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Pajtoni Center, Autostrada Tirane-Durres Km1, Rruga Industriale, Tirane - Harta
Lexime 774

Pershkrimin e vendit te punes:
Pozicioni i punes: Menaxhere/koordinatore projekti
Vendi punes: Pajtoni Center
Orari zyrtar: 40 ore. E Hene - e Premte 8.30 - 16.30
Fundjava dhe festat zyrtare pushim

Prioriteti paresor: Individ/e e perkushtuar per arritjen e qellimit. E pergjegjshme per punen qe merr persiper. Deshire dhe vullnet per tu zhvilluar ne fushen e marketingut.

Formimi profesional i detyrueshem:
* perdorimi i kompjuterit ne programet baze te office; word, excel, power point.
* Perdorimi baze i rrjeteve sociale dhe aplikacioneve per marketing digital
* Aftesi te mira komunikuese per biseda telefonike.
* Njohje gramatikore e gjuhes shqipe letrare
* Aftesi fjale formuese per publikime ne rrjete sociale.
* Cdo njohuri ose eksperience tjeter eshte vlere e shtuar

Detyrat per tu bere:
* Kordinimi permes telefonit tone zyrtar me klientet aktual dhe klientet e rinj qe i shtohen sherbimit tone
* Postime ne rrjete sociale
* Kerkime ne internet per informacione, tekste, foto ilustruese etj.
* Mbajtje database per klientet permes emaileve dhe tekst mesazheve ne forma dixhitale.

Persona me deshire dhe aftesi menaxhuese ne marketing do te jene te mirepritur edhe si partnere ne fitim ne projekte te tjera te ngjashme qe kompania jone mund te zhvilloje me tej.

Per cdo imformacion me shume mund te pyesni ose kontaktoni direkt ne nr tim.
Faleminderit
Afati i fundit i aplikimit: 10/06/2023 20:07