Expert Lane kerkon te punesoje Asistente te Burimeve Njerezore Tirane

Oferta Pune 05/12/2022 10:53 Post ID: 92674


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Menaxher i Burimeve Njerezore
Menaxher, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 743

 ✅Expert Lane është duke kërkuar:

 👩🏻‍💼 Asistente te Burimeve Njerezore

Pergjegjesite:

♦Kandidati ideal do të japi kontributin e vet në të gjithë hallkat e punësimit të punonjësve.

Do te merret me publikimin e njoftimeve te reja të punësimit në kanale të ndryshme,

Do të krijoje dhe përditësoje skedat e punonjësve në sistem,

Do të prezantoje kompaninë në panairet e punësimit,

Do të hartoje raporte të ndryshme mbi punësimin, mungesat largimet nga puna etj.

Kerkohet:

📑Diplomë Universiteti

✔Eksperiencë e mëparshme në Burime Njerëzore përbën avantazh

🗣Aftësi shumë të mira komunikimi verbale dhe të shkruar

📈Aftësi shumë të mira koordinuese dhe organizative

🔹Aftësi për të kryer disa detyra në të njëjtën kohë.

▶Njohuri të mira të paketës Microsoft

⏩Njohuri të mediave sociale (vecanërisht Linkedin)


📍Adresa :Tirane

📩Te interesuarit te dergojne Cv-ne ne adresen tone te emailit:[email protected]