GoTech sh.p.k kerkon te punesoje Menaxher Servisi Tirane

Oferta Pune 02/12/2022 11:28 Post ID: 92669


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Menaxhues Operativ
Menaxher, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Profesionale
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 172

 ✅GoTech shpk, shoqeri shqiptare ne objekt te saj tregtimin me shumice dhe pakice te pajisjeve elektroshtepiake kerkon te punesoje:

👨🏻‍💼Menaxher Servisi

Përgjegjësitë Kryesore:

♦Kryen kontroll periodik në laboratorin e riparimit dhe të pajisjeve ;

♦Bën inventarin për pjesët e këmbimit;

♦Komunikon me furnitoret e jashtëm dhe kryen porositë përkatëse për pjesët e këmbimit;

♦Sigurohet që në laboratorin e riparimit të mos mungojnë pjesët e këmbimit dhe mjetet e nevojshme për realizimin e detyrave;

♦Ne bashkepunim me Call Centre rakordon punën e teknikëve për riparimin e pajisjeve sipas nevojave të klientëve;

♦Orientohet gjithmonë për ti dhënë zgjidhje përfundimtare klientëve;

♦Komunikon me klientet në rastet kur teknikët nuk i kanë dhënë zgjidhjën e dëshiruar klientit dhe mundohet të zgjidhë cdo situate duke respektuar politikat dhe proçedurat e kompanisë;

♦Me miratimin e Administratorit te kompanise kryen kalimin e mallrave me defekt ne magazine e mallrave te demtuar;

♦Monitoron dhe vlerëson punëmarrësit që ka në varësi;

♦Organizon punën dhe harton planin e punës për çdo teknik që ka në varësi;

♦Ndjek me rigorozitet zbatimin e orarit të punës dhe të disiplinës në punë nga stafi dhe i propozon eprorit, kur është e nevojshme, masa disiplinore të argumentuara në lidhje me problemet e konstatuara;

♦Kryen raportim nje mujor te Administratori i Kompanise lidhur me punet e kryera nga stafi ne varesi ;

♦Kryen raportim tre mujor tek Administratori i kompanise lidhur me punet e kryera nga tekniket e jashtem ;

♦Të mbajë kontakt me stafin e dyqaneve mbi problematika te mundshme te pajisjeve;

♦Komunikon në mënyrë profesionale me kolegët nga departamentet e tjera sa here është e nevojshme për realizimin e detyrave të përcaktuara ;

♦Punëdhënësi mund t’i caktojë punëmarrësit edhe detyra të tjera, të bazuara në nevojat e kompanise ;


Kerkesat:

📑 Të ketë përfunduar arsimin e mesëm professional ( arsimi i lartë përbën avantazh);

📌 Të ketë minimum 2 vjet eksperiencë pune në të njejtën fushë;

✔ Të ketë aftësi shumë të mira menaxhuese dhe raportuese ;

▶ Të jetë i përgjegjshëm dhe me integritet;

🗣 Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;

⏳  Të jetë fleksibël me oraret

🚗 Të posedojë lejë drejtimi automjeti;


Ofrohet:

💸Page e kenaqshme

🍀Mjedis dinamik dhe bashkepunues

📍Adresa :Tirane 

📲Te gjithe personat e interesuar mund te dergojne nje kopje te CV dhe Leter interesi prane adreses se e-mail: [email protected] ose mund te na kontaktoni ne numrin e telefonit