Puntore Furre Buke Elbasan

Oferta Pune 04/12/2022 19:18 Post ID: 92512


Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni
Furrxhi Brumaxhi, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Me Turne
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha 30-40 Vjece
Qyteti - Zona Elbasan - Qender
Adresa Rruga Mehmet Karadaku, Elbasan, Albania - Harta
Lexime 406

Me Dhe Pa Eksperiene Fuxhi&Brumaxhi
Paga Starton me 30000 mij leke pa eksperience ne baze te eksperiences flitet per page ne shume flm +Afati i fundit i aplikimit: 30/12/2024 08:06