Vega Electric po kerkon te zgjeroje stafin me nje: Menaxher te Burimeve Njerezore Tirane

Oferta Pune 30/11/2022 15:25 Post ID: 92472


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Inxhinier elektrik
Menaxher i burimeve njerezore, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 279

 ⏩ Vega Electric po kërkon të zgjerojë stafin me një: Menaxher të Burimeve Njerëzore

📌 Përgjegjësitë kryesore:

▪ Të përgatisë, të administrojë dhe ndjekë të gjitha proçedurat për plotësimin e dokumentacionit të nevojshëm për   dosjen personale të çdo punonjësi.

▪ Të planifikojë, implementojë dhe plotësojë të gjitha proçedurat e rekrutimit/ intervistimit/ selektimit/ largimit të   punonjësve të kompanisë dhe të krijojë një database me të gjitha të dhënat e grumbulluara të punonjësve e  kandidatëve.

▪ Të hartojë dhe zbatojë strategjitë e BNJ në përputhje me strategjitë dhe politikat e kompanisë.

▪ Ndërton raportet me punonjësit përmes diskutimit të çështjeve të ndryshme të lidhura me kërkesat, ankesat etj.

▪ Zhvillon dhe monitoron politikat, strategjitë, taktikat dhe proçedurat e përgithshme të BNJ në të gjithë kompaninë.

▪ Krijon dhe menaxhon sistemin e vlerësimit të performancës me qëllim rritjen e performancës.


✅ Kërkesat e profilit:

▪ Të ketë mbi 2 vite eksperiencë pune në profesion.

▪ Të ketë njohuri të mira të legjislacionit të punës.

▪ Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze të folur dhe të shkruar.

▪ Të ketë aftësi koordinuese dhe të punës në grup.

▪ Aftësi shumë të mira komunikimi verbal dhe të shkruar.

▪ Të jetë përdoruese shumë e mirë e paketës Microsoft Office.

▪ Të ketë eksperiencë në përdorimin e Software për BNJ.


Orari i punës:

E Hënë – E Premte

08:00 – 12:30

13:30 – 17:00


📩 Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën: [email protected] me subjekt “Menaxher i Burimeve Njerëzore”.

😊 Ju Mirepresim !