JP CLIMA kerkon te punesoje Financiere Tirane

Oferta Pune 30/11/2022 15:06 Post ID: 92387


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Financier/e
financiere, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Rruga Industriale autostrada tirane - durres km 1, Kashar, Albania - Harta
Lexime 242

⏩JP CLIMA është një kompani e specializuar në shitjen me shumicë dhe pakicë të sistemeve te Kondicionimit , Aspirimit dhe Hidraulikes .

Detyrat :

 • ▪ Regjistrimi I veprimeve financiare ne kontabilitet (kalkulim kostosh, rregjistrim importesh).
 • ▪ Kontroll i veprimeve te magazines, rakoordim ne lidhje me levizjet e materialeve.
 • ▪ Pergatitja e deklaratave tatimore (TVSH, TAP, Tatim Fitimi, sigurimet shoqerore) sipas procedurave & normave tatimore.
 • ▪ Pergatitja e Pasqyrave Financiare vjetoreTe zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise.

 • ⏩ Kualifikimet :

 • 👩‍🎓Te jete diplomuar ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise (Finance Kontabilitet –perben prioritet).
 •  📑Te kete njohuri nga legjislacioni Tatimor ne Shqiperi.
 • 💻 Te jete perdorues te mire te programit Financa 5.
 •  📈Te kete njohuri mbi self-care dhe procedurat e fiskalizimit
 •  👌Te jete perdorues i mire i programeve te paketes Ms Office (vecanerisht Excel-i).
 •  🗣Te kene aftesi organizative, kreative dhe te ndihmojne ne dhenien e ideve te reja.
 • 🙂 Te ruajne konfidencialitetin.

 • ⏩ Ofron  :
 • 🍀Kushte te mira pune sipas kodit te punes
 • 💰 Paga e kenaqshme

 • 📍 Adresa: Rruga Dytesore TR-DR, Km 1. Qendra Biznesit Pajton Center, Kati 4-te


  📞📩 Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresat e emaile-ve: [email protected] ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 069...