ARKA HOTEL kerkon te punesoje Menaxher/e Eventesh Tirane

Oferta Pune 02/12/2022 15:21 Post ID: 92378


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Menaxhues Operativ
Menaxhere Eventesh, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Kodra e Diellit
Adresa Rruga Kodra e Diellit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 139

 ✅ARKA HOTEL pjese e kompanise ART AND TOURISM DEVELOPMENT GROUP kerkon te punesoje: 

✔Menaxher/e Eventesh i cili do te merret me krijimin e strategjive dhe arritjen e objektivave per departamentin e eventeve, organizimin dhe mbikeqyrjen e tyre nga ideja deri ne realizim.

Detyrat:

▪ Ne bashkepunim me menaxherin e shitjeve krijon dhe implementon paketa/sherbime per evente, konferenca etj;

 Maksimizojne te ardhurat perfshire parashikimet dhe raportimet e sakta dhe ne kohe

▪ Punojne ngushtesisht me Menaxherin e Hotelit dhe menaxheret e departamenteve te tjere per te garantuar mbarevajtjen e eventeve qe zhvillohen ne hotel

 Te krijojne dhe zbatojne nje kalendar eventesh gjate gjithe vitit;

▪ Te kene aftesi te mira planifikimi, shitjeje, organizimi dhe negocimi;

 Menaxhojne aspektin administrativ te nje eventi duke perfshire kontraten, negocimin e detajeve, parashikimin e te ardhurave, raportimin dhe mundesite e rinovimit te kontrates;

▪ Realizojne planin e takimeve me klientet dhe mbylljen e kontratave

 Kujdesen qe te zbatohen me perpikmeri kushtet dhe kerkesat e klienteve ne kohe dhe ne cilesi te shkruara ne kontrate;

 Kryejne takime dhe komunikojne, per te gjeneruar te ardhura shtese nga klientet ekszistues dhe klientet e rinj;

 Ndjekin deri ne perfundim te gjitha transaksionet financiare, duke siguruar qe te gjitha te ardhurat per sherbimet e ofruara jane mbledhur;

▪ Kujdesen te kene nje imazhi profesional gjate gjithe kohes;

▪ Kandidatet duhet te jene fleksibel ne orare dhe te gatshem te ndjekin zhvillimin e eventeve;

Kerkohet:

♦ Te kene mbi 3 vjet ekperience ne kete pozicion, e preferueshme ne industrine e hotelerise;

✔Diplome Universitare ne Marketing, Administrim Biznes, Hoteleri Turizem, (kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh);

🔷Preferohen kandidate te cilet kane eksperienca te meparshme ne sektorin e sherbimeve;

📌Kandidatet duhet te jene te afte per te perballuar fluksin e punes, te menaxhojne mire stresin dhe te marrin vendime ne situata te veshtira brenda nje kohe te shkurter;

✨Te jene te vemendshem ndaj detajeve;

📈 Te kene aftesi shume te mira marketingu dhe shitje;

🗣 Te kene aftesi shume te mira komunikuese dhe ndervepruese me te tjeret;

✔ Te kene aftesi shume te mira analitike, vendimarrese dhe manaxheriale;

🔝 Te kene njohuri shume te mira te gjuhes Angleze (e shkruar dhe e folur);

🚗 Duhet te jene te pajisur me patente;

Ofrohen :

💰Page e kenaqshme

🍀Ambient komod e miqesor

📍  Adresa :Tirane

📲📩 Te interesuarit te dergojne CV-ne ne adresen e emailit ([email protected])ose te kontaktojne ne numrin e telefonit