Menaxhere Kontratash dhe Prokurimesh Tirane

Oferta Pune 02/12/2022 08:14 Post ID: 92371


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Menaxher zyre
Menaxher i kontratave dhe prokurimeve, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Kompleksi Kika 2, Tirana, Albania - Harta
Lexime 676

 ✅ KREATX kerkon te punesoje:

Menaxher/e e Kontratave dhe Prokurimeve e cila do të jetë në kontakt të vazhdueshëm me bashkëpunëtorët e kompanisë për zbatimin e kontratave të lidhura midis palëve, përmbushjen e detyrimeve sipas afateve të dakortësuara dhe ndjekjen e proçesit të prokurimeve në të gjitha fazat e tij. 


Detyrat per pozicionin:

♦Ndjekja e të gjithë ciklit të procesit të prokurimeve në kompani;

♦Ndjekja e e bashkëpunimeve të kompanisë në nivel ligjor dhe kontraktual;

♦Mbajtja e korrespondencës me bashkëpunëtorët për zbatimin e kontratave, detyrimeve ligjore dhe ndryshimeve të mundshme;

♦Azhornimi i informacioneve dhe arkivimi i dokumentave fizikisht dhe elektronikisht;

♦Azhornimi i i ekipeve përkatëse të punës për cdo ndryshim legal/kontraktual;

♦Kryerja e korrespodencës me institucione të ndryshme, persona juridike etj.


Kerkohet:

✔Të keni mbaruar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë;   

📌Të keni eksperiencë pune minimalisht 2 vjeçare në profilin e prokurimeve publike(publike ose privat); 

📑Të keni eksperience pune si asistent/e jurist/e ose hartues/e kontratash;

🔹 Perben avantazh eksperienca e punes ne kompani ICT.

🗣 Aftësi shumë të mira komunikuese dhe ndërvepruese me kolegët dhe bashkëpunëtorët;

📈 Aftësi shumë të mira koordinuese dhe menaxhuese; 

🔝 Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;

✔ Njohuri shumë të mira të programeve kompjuterike/Paketa Microsoft Office.


✅Ofrohet:

💰 Page e kenaqshme


📍 Adresa: Rruga Haxhi Kika , Kompleksi Kika 2, Tirane.

📩 Te interesuarit te dergojne CV-ne ne adresen tone te emailit:[email protected]