Kerkojme te punesohet Psikolog dhe Psikoterapist Tirane

Oferta Pune 02/12/2022 12:21 Post ID: 92326


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Psikolog
psikolog , Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 627

⏩ Kerkojme te punesohet Psikolog dhe Psikoterapist 

✅ Ne vlerësojmë tek aplikantët:

- Diversitetin
- Cilësinë
- Zhvillimin
- Bashkëpunimin

🔷 Preferenca jonë është për:

- Psikologë të liçencuar në fushën e shëndetit mendor (preferohet psikolog klinik);
- Psikoterapist (preferohet CBT dhe terapi të tjera që mund të ofrohen online);
- 2 vite përvojë e cila përfshin punën me të rritur dhe/ose adoleshentë;
- Gjinia nuk përbën diferencë;

😊 Çfarë presim nga ju:

- Minimalisht 5 orë pune në javë;
- Përcaktimi i orareve të përshtatshëm për ju për të zhvilluar seancat online;
- Mundësia e një mjedisi që përmbush kushtet për të zhvilluar seancën më klientë (ose përdorimin e zyrave tona tek Zogu i Zi pas Ring Center)

📩 Te interesuarit mund te dergojne CV e aplikimit ne email : [email protected]

📌 Afati për dërgimin e CV përfundon në datën 8 Janar 2023

🍀 Ju Mirepresim!Afati i fundit i aplikimit: 08/01/2023 16:06