EKONOMISTE NE ZYREN E FINANCES Tirane

Oferta Pune 29/11/2022 15:14 Post ID: 92222


Pagesa 60,000 Leke
Pozicioni
Ekonomiste
SPECIALISTE FINANCE, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Master
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Vore
Adresa Rruga Bashkia, Vore, Albania - Harta
Lexime 404

Ofrohet vend pune ekonomiste !
Kompania "Amarcord Wine & Spirits " me seli ne Vore, eshte ne kerkim te nje ekonomiste me kohe te plote.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

1.Te kete mbaruar fakultetin e ekonomise,dega finance
2.Te dije te perdore programet financiare Financa 5 , Bilanc , DevPos
3.Te kete eksperience pune mbi 1-2 vite ne profil

Ofrohen kushte pune te mira dhe page konkurruese ne treg.

Transporti perfshihet nga kompania

Orari 08:00-16:00 e hene - e shtune
Dergoni CV tuaj ne : [email protected]
Tel +

Vetem kandidatet e perzgjedhur do kontaktohen.

Afati i fundit i aplikimit: 01/12/2022 11:30